Runristaren – novellsamling

RunristarenNovellsamlingen Runristaren finns ute nu! Läs mer och beställ här!

Novellsamlingen innehåller tolv noveller som rör sig från forntid till nutid och i olika världar. Du får bland annat möta några häxor, en vilsen huldra, sluga alver, präster, demoner och hårdföra bondkvinnor.

 

Recensioner av Runristaren

”Runristaren är välskriven svensk fantasy som lovar gott inför framtida verk av Andrea Grave-Müller” skriver Marcus Olausson, som också drar paralleller till H. P. Lovecraft och Ursula K. LeGuin.

”Novellerna är inte bara bra, välskrivna och underhållande, de lyckas också samtliga med att fånga upp den där känslan av att de är historier som inte bara står för sig själva, utan som är historier från en annan större värld”, tycker Patrik Centerwall, som avslutar sin recension med att konstatera att ”Andrea Grave-Müller har helt enkelt serverat oss en mycket bra novellsamling, och det finns ingen anledning att inte läsa den genast.”

Carola Strömstedt önskar att ”måtte fler upptäcka denna novellsamling och få njuta lika mycket som jag gjorde av dessa härligt välskrivna noveller” och använder ord som ”lysande” och ”brilliant” i sin recension.

 

Nyfiken men tveksam?

Ett utdrag ur novellen Timglas finns nu att läsa gratis på Smakprov!