Kommande noveller och annat nytt
avatar

Det har varit tyst här ett tag. Sådant händer ibland. Livet, ni vet.

Jag har dock inte varit helt overksam under vintern. I början av sommaren släpps antologin Waiting for the Machines to Fall Asleep på förlaget Affront. Jag medverkar med Wishmaster, en urban fantasy-historia som innehåller droppande kloaker, olycklig kärlek, stöld och manipulativa väsen. Jag är dessutom i fint sällskap med författare som Oskar Källner, AR Yngve, Eva Holmqvist, KG Johansson och min egen redaktör Lupina Ojala.

Nästa projekt för min del är mitt bidrag till en urban fantasy-antologi som ges ut av Catoblepas Förlag. Arbetet har nu börjat på allvar så jag har en intensiv period av skrivande framför mig. Roligt och spännande, ibland motigt och tungt, ibland helt hopplöst och ibland alldeles, alldeles underbart.

Under sommaren och hösten hoppas jag kunna dyka upp på de mässor och event som Catoblepas Förlag ska medverka på: Andra Världar i Ljungby den 13 juni, ConFuse i Linköping 7-9 augusti och självaste Bokmässan 24-27 september. Mer information om detta kommer!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>