Med tankarna på nytt

Jag plockade nyligen fram ett av alla mina idéutkast ur den digitala skrivbordslådan och började skissa på vad som kan bli av det. Det är ofta så mina projekt börjar – ett antal sidor, i det här fallet 16, skrivna i inspiration tills den tryter och jag måste börja tänka.

Tänka är jobbigt, så där tar det stopp. Idén måste vila, mogna. Det var säkert två-tre år sedan, kanske mer, jag skrev det där utkastet. Nu först börjar det klia i fingrarna. Hjärnan börjar jobba och fundera på vad som egentligen kan hända, vad personerna vill, och vad som kan gå fel. Jag skissar på idéerna – ibland vid något olämpliga tillfällen. Blocket nedan var visst avsett för mötesanteckningar …

Tankeskiss Bortom Dimman


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>